solliciteren anno nu

DOEL

  • Je weet hoe jij effectief kunt solliciteren met gebruikmaking van social media.
  • Je hebt een optimaal LinkedIn profiel.
  • Je bent zichtbaar en vindbaar online, zodat werkgevers en recruiters jou kennen en voor jou kiezen.
  • Jouw netwerk weet jou te vinden voor het werk dat jij doet of wilt doen.
  • Je hebt een onderscheidend profiel, CV en brief.
  • Je weet hoe en waar jij passende vacatures kunt vinden.

Werkwijze

In ons kennismakingsgesprek bespreken wij jouw hulpvraag, hoe ik jou kan helpen en wat onze aanpak gaat zijn.

Ik leer jou graag alles wat jij moet weten over proactief solliciteren en netwerken anno nu. Dit kan gaan over het maken van een onderscheidende CV of brief. Maar misschien heb jij meer moeite met het formuleren van een krachtige persoonlijke motivatie of focus en overzicht houden in jouw jobsearch. Ik laat jou zien hoe jij makkelijk passende vacatures kunt vinden.

Ik help jou om een netwerkstrategie voor on- en offline op te stellen, zodat jij doelgericht en gefocust solliciteert op jouw doelbaan.

Ik ben er als sparring partner. Je kunt dus tussentijds altijd terugvallen op mijn expertise en mag Whatsappen, bellen of mailen met jouw vragen.

CV-sessie / motivatiebrief schrijven / remake profiel en samenvatting LinkedIn

Tijdens deze sessie gaan we aan de slag met jouw CV, motivatiebrief of LinkedIn profiel of samenvatting. We zoomen daarbij in op jouw kwaliteiten, waarin jij je onderscheid van anderen, de resultaten die jij hebt bereikt, welke problemen jij hebt helpen oplossen voor jouw werkgever of opdrachtgever.

Doel is dat jij jezelf optimaal en zelfverzekerd presenteert. We kijken ook naar jouw netwerkstrategie en actieplan. Want als jij een sterk cv en profiel hebt, wil je deze ook onder de aandacht brengen, gevonden en uitgenodigd worden. Maar waar, hoe, en bij wie?

Jij krijgt een up-to-date CV of LinkedIn profiel die past bij wat jij nu te bieden hebt, of een brief die knalt,  een netwerkstrategie en een actieplan.

RESULTAAT

  • Je hebt het werk veroverd dat jij wilt of hebt daar zicht op.
  • Je bent zichtbaar en vindbaar voor werk dat bij jou past en weet wat jij moet doen om werk te veroveren en te houden.
  • Jouw LinkedIn profiel, CV, motivatiebrief en elevator pitch zijn geoptimaliseerd.

Sollicitatie-adviesgesprek

Heb jij concrete vragen met betrekking tot solliciteren? Wil je een eenmalig adviesgesprek?

Dat kan ook. Bel (0646700763) mij of mail mij jouw vragen, dan maken wij een afspraak voor een adviesgesprek. Dat kan bijvoorbeeld gaan over een concrete vacature, beoordeling sollicitatiebrief, jouw cv of over hoe jij LinkedIn inzet en jouw personal branding.