DOEL

Je hebt een optimaal LinkedIn profiel. Je wordt benaderd via LinkedIn voor opdrachten, werk of nieuwe netwerkcontacten. Jij weet hoe je LinkedIn kunt gebruiken bij het vinden van een nieuwe uitdaging, nieuwe opdrachten en voor het vergroten en onderhouden van jouw netwerk.

LinkedIn training en advies

Ik laat jou zien hoe jij effectiever, makkelijker en leuker kunt netwerken met LinkedIn en hoe je door slim gebruik van LinkedIn sneller passend werk kunt vinden.

Werkwijze: 1 tot 3 online sessies

In een telefonisch gesprek stemmen we af wat jouw vraag is, wat jouw gebruikersniveau is en hoeveel sessies jij nodig hebt om jouw doel te behalen.  We maken een afspraak voor de eerste online sessie.

Tijdens de sessies zal ik mijn scherm met je delen  zodat je kunt volgen wat ik doe en zelf mee kunt doen. Zo leer jij hoe jij je profiel kunt optimaliseren en hoe je linkedIn optimaal kunt gebruiken om nieuwe sleutel contacten te vinden. Zo gaan wij op zoek naar recruiters en invloedrijke personen in jouw branche of vakgebied, of binnen de bedrijven waar jij graag binnen wilt komen. Ook laat ik je zien hoe je interessante bedrijven kunt volgen en vinden, en hoe je zelf zichtbaarder en vindbaarder kunt worden.
En last but not least, ik laat je zien hoe je baan kansen kunt vinden buiten de standaard linkedIn vacatures in de vacature sectie van LinkedIn, maar hoe je juist de verborgen vacatures kunt vinden.

Jij eindigt met een netwerk- en social media strategie en een actieplan afgestemd op jouw doel. Uiteraard ken jij alle trips en trucs en deel ik een naslagwerk met je zodat alle nieuwe kennis niet meteen weer wegzakt.

Je mag mij altijd bellen, mailen, whatsappen als jij vragen hebt na de training.

In 1 tot 3 LinkedIn sessies:

  • optimaliseer je jouw LinkedIn profiel
  • leer jij hoe jij LinkedIn actief kunt inzetten om jezelf goed te profileren
  • leer jij hoe jij LinkedIn kunt gebruiken om werk te veroveren

Heb jij een netwerkstrategie en actieplan hoe LinkedIn in te zetten om jouw doel te bereiken.

RESULTAAT

Je weet hoe je LinkedIn optimaal kunt gebruiken om je netwerk te vergroten en om zichtbaar en vindbaar te zijn voor de belangrijke spelers in jouw markt.

Adviesgesprek

Heb jij andere concrete vragen met betrekking tot solliciteren? Wil je eenmalig sollicitatie advies via Skype?
Dat kan ook, bel mij of mail mij je vragen dan maken wij een afspraak voor een adviesgesprek. Dat kan gaan bijvoorbeeld over een concrete vacature, beoordeling brief, je cv of over je LinkedIn inzet en personal branding.