solliciteren anno nu

Doel

Een uniek CV, profiel en motiverend verhaal opstellen waarmee jij op gesprek komt. Jij bent zichtbaar als expert en wordt gevonden en benaderd voor werk.

Solliciteren anno nu gaat over anders solliciteren dan je gewend bent. Het is proactief netwerken en de onzichtbare vacatures vinden. Ik leer jou alles wat jij moet weten over solliciteren anno nu.

Werkwijze

In een korte kennismaking bespreken wij waar je tegenaan loopt en waar jij het meeste mee geholpen bent.  Ik help jou om een CV en profiel op te stellen waar jij mee op gesprek komt. Ook leer ik jou een krachtige motivatie te formuleren op een manier die bij jou past. Ik help je focus te houden in jouw zoektocht naar vacatures en werk. Ik laat jou zien hoe en waar jij passende vacatures kunt vinden.

Meer informatie over sollicitatie-advies en begeleiding.

Heb je de basis op orde?  Dan kan ik jou leren hoe jij LinkedIn en andere Social Media in kunt zetten in jou zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Wil jij als eerste weten dat er een leuke baan is? Wil jij gevonden worden door recruiters of door die ene werkgever voor leuke banen? Daar gaan we direct mee aan de slag met direct resultaat!

Ook als jij een leuke baan hebt, is het belangrijk je profiel up-to-date te houden en wil jij op een goede manier zichtbaar en vindbaar blijven en je netwerk onderhouden, want je weet maar nooit.

Ik kan jou leren hoe jij LinkedIn en andere social media optimaal kunt gebruiken zonder dat dit jou heel veel tijd kost.

Meer informatie over LinkedIn training en advies.

Ik ben jouw sparring partner. Dat betekent dat jij tussentijds altijd kunt terugvallen op mijn expertise en mag Whatsappen, bellen of mailen met jouw vragen.

RESULTAAT

Je bent zichtbaar en vindbaar voor het werk dat bij je past, je wordt uitgenodigd en benaderd door je netwerk en je weet wat je moet doen om werk te veroveren en te houden.