Blogberichten van Masja van Loon:

 

Voor het online magazine Tweelingmama blog ik over ons vertrek naar Bonaire, over hoe ons leven nu is en hoe het leven van een (thuis) werkende tweelingmoeder was en is met een opgroeiende tweeling.

Met onze tweeling vertrokken we naar Bonaire.

Serie blogs van 6 weken met tips hoe grip en controle te houden over je loopbaan in crisistijd, hoe zorg je nu voor je eigen baanzekerheid:

Vergroot jouw impact in crisistijd! 

Wij van 3d-Talent Training & Coaching   geven je 6 weken lang tips om jou te helpen hoe jij jezelf duidelijk en op een professionele manier online zichtbaar kunt maken vanuit zelfkennis en vertrouwen en zo te zorgen voor baanzekerheid.

Blog 1: Wie ben ik? Vergroot jouw impact in tijden van crisis! 3 tips om mee aan de slag te gaan.

www.linkedin.com/pulse/vergroot-jouw-impact-crisistijd

Zoals beloofd blog 2: Vergroot je impact in crisistijd. 

Deze week thema 2: Wat kan ik?

3 tips  voor het maken van een sterkte-zwakte analyse van je vaardigheden en kennis, hoe je je top 10 van kwaliteiten kunt maken. En hoe je een kernkwadrant kunt maken en ontdekt dat je allergie je naar je kernkwaliteit kan brengen. Doe er je voordeel mee! Deze week ook nog een vlog hierover!

Blog 3: Vergroot je impact in crisistijd!

Deze week thema 3: Wat is mijn drive, wat bepaalt mijn werkgeluk?

3 tips om je te helpen ontdekken wat voor jou werkgeluk betekent, te onderzoeken waaruit jouw werkgeluk bestaat en welke drijfveren en kernwaarden daarin bepalend zijn. Zodat jij een werkgeluk analyse van je loopbaan kunt maken.

Deze tips helpen je om makkelijker te kunnen beschrijven en benoemen wat jou motiveert, wat jou drijft en waaruit jouw werkgeluk bestaat.

Volgende week thema 4: Maak jouw persoonlijke elevator pitch.

hashtagbaanzekerheid hashtagtalenten hashtagLoopbaancoaching hashtagvolgendestapcoaching hashtagpersoonlijkeontwikkeling