JIJ BENT IN DE LEAD!

Afhankelijk van jouw behoefte en vraag kun jij zelf bepalen welke vorm van begeleiding, coaching en advies jij kiest. Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek spreken we samen af wat de beste aanpak is om jouw doel te bereiken.

Trajecten

De inhoud, intensiteit en duur stemmen wij samen af in ons kennismakingsgesprek.

Werklocatie en Werkwijze

Nederland

Ik coach professionals op diverse plekken in de wereld op het gebied van hun persoonlijke ontwikkelingsvragen en groeien in persoonlijk leiderschap via e-coaching. Ook geef ik individuele LinkedIn sessies aan professionals over de hele wereld die werk zoeken in Nederland via Skype. (e-coaching)

Voor professionals die in Nederland wonen en behoefte hebben aan een intensiever coach- of loopbaantraject waarbij face-to-face contact belangrijk is, zoek ik de beste coach die past bij jouw vraag, persoon en situatie. Met mijn brede netwerk van zeer ervaren, gewaardeerde en professionele collega’s weet ik zeker dat ik de goede match voor jou vind.

Bonaire

Volgende stap coaching, LinkedIn advies, Sollicitatie advies:

Voor professionals op Bonaire, werkend of op sabbatical, die (terug) naar Nederland willen en vanuit Bonaire willen onderzoeken wat hun mogelijkheden zijn, bied ik begeleiding op diverse locaties.

Persoonlijk leiderschapscoaching, persoonlijke groei en ontwikkeling, individuele coaching en workshops:

Voor professionals en organisaties op Bonaire bied ik individuele coaching, teamtrainingen en teamontwikkelingstrajecten en workshops. Locatie samen af te stemmen.

contactgegevens

Meer weten? bellen kan via 020-6974365 en whatsappen 06-46700763

Voor op Bonaire 7859386 mailen kan ook masja@vanlooncoaching.nl voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek.