Biografie

Ik ben geboren in Genève en ben opgegroeid Zwitserland. Voor mijn studie ben ik naar Nederland gegaan en vervolgens had ik een carrière in de Marketing, Communicatie en PR o.a bij adviesbureau Hill and Knowlton en Adidas International. Tot ik ontdekte dat ik liever mét mensen in gesprek ga over hun groei en ontwikkeling in organisaties dan communiceer óver producten of organisaties. Liever help ik mensen en teams hun doelen te bereiken en beter te worden en het beste uit zichzelf en anderen te halen. Daarom heb ik diverse opleidingen gedaan en mijzelf ontwikkeld tot loopbaancoach, trainer en teamcoach.

Ervaring

Gedurende twaalf jaar heb ik met zeer diverse cliënten en aan uitdagende projecten gewerkt. Dit heeft mij gevormd als loopbaanadviseur, coach en trainer bij o.a. Randstad HR Solutions. Ik heb veel managers, specialisten en rayon directeuren mogen begeleiden, coachen en trainen. Zo heb ik een bijdrage geleverd aan employability en duurzame Inzetbaarheidsprogramma’s bij de ING en bij KPN. Eind 2014 was het tijd voor mijn volgende stap; uit mijn comfort zone komen en keuzes maken.

Vanaf 2015 bied ik als zelfstandig coach coaching, begeleiding en training aan voor professionals en leidinggevenden gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling en vergroten van persoonlijk leiderschap. Als teamcoach geef ik teamtrainingen en teamcoaching om teams te helpen meer inzicht te krijgen in de aanwezige kwaliteiten en talenten in het team met als doel effectiever te worden en het team naar een hoger niveau te brengen. Hierin kan ik al mijn ervaringen, kennis en talenten kwijt.

Bonaire

Vanaf juli 2019 ben ik woonachtig met mijn gezin op het prachtige Bonaire. Van daaruit help ik via e-coaching professionals met hun persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken en reflecteren op persoonlijk leiderschap, zoals hoe kan ik effectiever kunnen worden in mijn rol. Via e-coaching kan dat op tijdstippen dat het het jou uitkomt in jouw drukke agenda.

Wil jij intensief face-to-face begeleiding en coaching in Nederland, dan koppel ik jou aan één van mijn  zeer gewaardeerde samenwerkingspartners in Amsterdam en omgeving. Ik zoek voor jou de best passende coach bij jouw vraag.

Vanaf Bonaire geef ik ook via Skype LinkedIn advies aan werkzoekenden vanuit de hele wereld die in Nederland een nieuwe uitdaging willen vinden. Op Bonaire coach ik professionals die op het eiland werkzaam zijn of op sabbatical zijn en voer ik volgende stap coach- trajecten – en persoonlijk leiderschaps trajecten uit.

Kennis en ontwikkeling

Inspiratie en voeding krijg ik van intervisie, workshops, trainingen, bijeenkomsten, vakliteratuur, gebeurtenissen uit het dagelijkse leven en ontwikkelingen in de maatschappij. Als gecertificeerd professional school ik mij continue bij en ben ik up-to-date met de ontwikkelingen in mijn vakgebied en op de arbeidsmarkt. Dit alles zet ik in om maatwerk te leveren om mijn klanten te helpen hun doel te bereiken.

Achtergrond

Mijn achtergrond in Marketing, Communicatie en PR komt zeker van pas bij onderwerpen zoals Personal Branding en effectief communiceren. Mijn achtergrond als trainer en de workshops en trainingen die ik regelmatig volg op het gebied van groepsdynamica en teamcoachen helpen mij om een teamcoach en trainer te zijn die tot de kern kan komen zodat dat wat nodig is om een team te helpen groeien aangepakt kan worden.  Bekijk hier mijn linkedIn profiel om te zien hoe ik mijn sporen heb verdiend als loopbaanadviseur, (team) coach en trainer.

Ik ben officieel als register loopbaanprofessional erkend door het CMI en Noloc

Voor meer info over mij en leuke tips en informatie ga naar mijn facebookpagina, volg mij op Instagram en Link met mij op LinkedIn.

Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals welke zich inzet voor de bevordering van de professionaliteit van de beroepsgroep. Daarnaast maakt Noloc zich sterk voor goede loopbaanontwikkeling van werkenden in Nederland. Opdrachtgevers en cliënten kunnen gekwalificeerde adviseurs herkennen aan de beschermde titel ‘Noloc erkend loopbaanprofessional’.
Career Management Institute Netherlands (CMI) is de certificerende instelling voor loopbaanadviseurs die hun vakbekwaamheid willen aantonen. Daarom mag ik de titel ‘RL’ achter mijn naam voeren.