DOEL

Jij weet welk werk het beste bij jou past, jij weet wat jouw ontwikkelmogelijkheden en unieke talenten zijn. Jij kunt je op een goede manier profileren en weet hoe je jouw netwerk kunt inzetten om jouw carrière doelen te bereiken.

Werkwijze

In het eerste advies- of intakegesprek stemmen we af wat jij nodig hebt en bespreken wij een eerste plan van aanpak.

Start traject

Is de klik er? Spreekt de aanpak jou aan en wil jij verder? Dan kunnen wij direct van start na akkoord op plan van aanpak en offerte. (Maak je gebruik van ontwikkeladvies NL leert door, dan zijn er geen kosten.)

Mogelijkheden onderzoeken

Wil jij onderzoeken wat het beste bij jou past? Of jij wil leren hoe jij bewuste keuzes kunt maken? Wil jij weten waar jouw kansen liggen en wat jij kunt doen om jouw kansen te verzilveren? Wil jij de koers vinden in jouw carrière? Als jouw loopbaanvragen hierover gaan, dan gaat het over het vergroten van jouw zelfinzicht, zelfsturing en persoonlijk leiderschap.

Onderscheiden en profileren

Als jouw loopbaanvraag gaat over hoe en aan wie jij vertelt wat jij voor werk doet en zoekt, of hoe jij je beter kunt onderscheiden en profileren in jouw werk en in jouw netwerk, dan gaan we aan de slag met jouw verhaal en jouw personal branding.

Solliciteren anno nu

Gaat jouw vraag over dat jij nu of in de nabije toekomst een nieuwe plek of werkomgeving wilt vinden omdat er veranderingen zijn in jouw leven, dan ligt de leer ik jou alles wat jij moet weten voor het solliciteren anno nu.

Ga naar overzicht trajecten en adviesgesprekken voor meer info over duur en soorten trajecten.

RESULTAAT

Jij weet wat jouw ‘ideale plek’ is en wat jij moet doen of ontwikkelen om daar te komen of te blijven. Jij hebt jouw carrière op koers en een plan voor de toekomst.