Button Carrièrecoaching

DOEL

Een andere baan, ontwikkelen en groeien in jouw rol, effectiever functioneren als professional of als leidinggevende, juiste keuzes maken, meer uitdaging en plezier in jouw werk. Door te groeien in jouw persoonlijk leiderschap kun jij jouw doelen bereiken.

Werkwijze Carrière coaching

Gratis kennismaking

In een kennismakingsgesprek bespreken wij wat jouw vraag is en hoe ik jou hierbij kan helpen. Als er een klik is, dan bespreken we hoe we verder gaan en stellen een plan van aanpak op afgestemd op wat voor jou werkt. Jij bent in de lead.

Traject

Of je nu een coach vraagt hebt of loopbaanadvies nodig hebt, in elk traject komen de 3 fases aan bod. Afhankelijk van jouw vraag en doel komt de ene fase uitgebreider aan bod dan de andere. Jij bepaalt waar de aandacht naar toe gaat.

Aanpak

Mijn aanpak is altijd doelgericht en pragmatisch. Ik maak gebruik van opdrachten, oefeningen, aanvullend leesmateriaal, gevalideerde testinstrumenten en bewezen loopbaaninstrumenten en coachmodellen. Ons contact kan zowel online (e-coaching) als offline verlopen. In onze gesprekken staat jouw doel centraal. Na afloop en tussendoor evalueren we het traject.

RESULTAAT

Met coaching en loopbaanadvies vergroot je je zelfkennis en zelfsturing (persoonlijk leiderschap). Je gaat zelfbewuster carrière keuzes maken en sneller je doelen bereiken. Je krijgt handvatten en inspiratie om de dingen anders te bekijken en anders te doen dan je gewend was. Dat kan verrassende resultaten opleveren.

Coachingsproces bij Van Loon Carrièrecoaching